ExpoHack 20.-21.4.2017 Lahden Messukeskus

Muoviteollisuus ry, Ladec Oy ja Lahden Messut Oy kutsuivat kehittäjät Lahteen Muovi & Pakkaus -messujen yhteyteen keksimään kierrätystä  uudelleen.

24 tuntia kestäneeseen ExpoHackiin osallistui 6 tiimiä neljästä eri maasta, ja tiimejä haastettiin käyttämään luovuutta sekä kehittämään jotakin täysin uutta. Ratkaisut olivatkin erittäin innovatiivisia, ja juryn tehtävä oli haastava. Voittajaksi erottui kuitenkin Skogsfinnar -tiimin sosiaalista mediaa ja pelillistämistä yhdistävä ratkaisu, joka oli 1000 euron palkintoshekin arvoinen. Idean kehittäminen jatkuu Ladecin startup -kehitysympäristössä.

Toisen palkinnon sai Green Guys -tiimin kehittelemä mekaanisesti laajeneva roskasäiliö, joka sisältää anturitekniikkaa, kolmanneksi ylsi fasilitoijien ennakkosuosikki Logmasters, jonka ratkaisu perustui tulevaisuuden taloon ja jätteiden erotteluun ja hyödyntämiseen paikan päällä, mikä vähentää merkittävästi kuljetuskustannuksia.

ExpoHackin fasilitointitiimi kiittää kilpailuun osallistuineita tiimejä ahkerasta ja luovasta työskentelystä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *